TRANSLATE-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ!!!!!

  Ενω ολη η Ελλαδα βουλιαζει στην κριση,η ανεργια αυξανεται ραγδαια και ολοι μας ψαχνουμε την αναπτυξη και μια οικονομικη σταθεροτητα οι πολιτικοι μας θριαμβολογουν οτι σωθηκαμε.
   Το Δ.Ν.Τ. και οι πολιτικοι μας το μονο που τους νοιαζει ειναι οι ΑΡΙΘΜΟΙ και οχι η πραγματικη κατασταση των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Ο μελλοντικος προεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ μας ειπε οτι θα εχουμε αναπτυξη αφου πλεον και με τη δικη τους νομοθετικη βοηθεια οι μεγαλοι επιχειρηματιες θα μπορουν να κανουν νεες επενδυσεις.Αυτο αρχικα δεν ειναι κακο αλλα αμα δουμε πισω απο τα λεγομενα αυτα θα δουμε την αληθεια.δηλαδη:
  • Οι μισθοι των εργαζομενων πλεον ειναι σε πλαισια ανυπαρξιας.
  • Το Φ.Π.Α. ,θυμηθειτε με,θα πεσουν στο 5-6% μολις ξκινησουν οι επενδυσεις.
  • Το μεγαλυτερο ποσοστο απο εμας δεν θα εχει σε λιγο καιρο παρα ελαχιστες αποταμιεσεις οι οποιες δεν θα ειναι ομως ικανες ωστε να πραγματοποιησουμε καποια νεα επιχειρηματικη προσπαθεια.
  • Η αναγκη μας για δουλεια ειναι πλεον απαιτητικοτατη ωστε οι πρισσοτεροι θα δεχτουν να ξεκινησουν δουλεια με ολες αυτες τις αρνητικες συνθηκες.
  • Η ανεργια εχει ξεπερασει το 20% οποτε οι πιεσεις απο την μερια των μεγαλοεπιχειρηματιων στις ασφαλιστικες και οικονομικες απαιτησεις των εργαζομενων θα ειναι μεγαλυτερες.Ετσι οι εργαζομενοι μπροστα στην αναγκη εργασιας ειναι πιο ευαλωτοι σε μειωσεις.
  • Η προταρχικη τους εωωοια ηταν να  μην καταρρευσει το τραπεζικο συστημα.Αφου κατορθωσαν να το αποτρεψουν μας "πυροβολουν" οτι αναπτυξη θα ερθει μεσω των τραπεζων.

 Μετα απο ολα αυτα,οπως ειπε και ο κυριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,οι επενδυσεις θα εχουν το καταλληλο περιβαλλον ωστε να αυξηθουν στην ΕΛΛΑΔΑ και ετσι να πραγματοποιηθει η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
  Δυστυχως η αναπτυξη αυτη θα ειναι εις βαρος των ΕΛΛΗΝΩΝ καθως ενω θα μειωνεται η ανεργια(θα πεσει περιπου στο 3%=80.000 ανεργοι),στα χαρτια(οπως θα λενε και οι ξενοι ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ)θα εχουμε αναπτυξη και θα αυξηθουν οι εξαγωγες(ολα αυτα σιγουρα ειναι θετικα και θεμητα)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,Οι μοναδικοι οι οποιοι θα κερδισουν ειναι οι ξενοι επενδυτες και οι ελληνες μεγαλοεπιχιρηματιες.
   ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Θα δουλευουμε με 150 EURO(χειροτερα απο Βουλγαρια-Εσθονια)χωρις δικο μας σπιτι,χωρις αποταμιευσεις και ολες τις ανεσεις που ειχαμε πρεπει να τις ξεχασουμε.Για αλλη μια φορα ΚΟΡΟΊΔΑ.
Αυτα ειναι που δεν μας λεει ο κυριος Βενιζελος.Ενας απο τους υπευθυνους για το οτι η χωρα μας ευ\φτασε σε αυτην την κατασταση ως Υπουργος Οικονομικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου